Minkälaista kulttuuria asiakaspalvelun johtajat haluavat luoda tulevaisuuden asiakaspalveluihin? Miten digitalisaation aikana varmistetaan ihmiskohtaamisten kehittyminen ja aspa-työn arvostuksen kasvaminen? Entä miten asiakaspalvelijoita kuullaan ja osallistetaan asiakaskokemuksen kehittämisessä?

Tule kuulemaan vastaukset näihin kysymyksiin, kun Informatum Researchin Heli ja Saara esittelevät Asiakaspalvelun arki ja tulevaisuus -tutkimustamme Yhteys-asiakaspalvelutapahtumassa tiistaina 27.8. klo 13.25.

 

Helsingin Messukeskuksen Siivessä järjestettävässä Yhteydessä keskitytään tänä vuonna asiakaspalvelun nykytilaan ja digitalisaation tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Samat asiat mietityttivät meitä, kun ryhdyimme viime keväänä tutkimaan suomalaisen asiakaspalvelun arkea ja tulevaisuutta. Haastattelimme eri kokoisten organisaatioiden asiakaspalvelujohtajia sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Keskustelut käsittelivät asiakaspalvelutyön arjen johtamista ja tulevaisuuden haasteita sekä asiakaspalvelutyössä tarvittavia taitoja ja kyvykkyyksiä.

Tule siis mukaan kuulemaan tutkimuksemme keskeisiä löydöksiä sekä omia ajatuksiamme asiakaspalvelun tulevaisuudesta ”Lampaita vai leijonia – tutkimus asiakaspalvelun johtamisen arjesta ja tulevaisuudesta” -puheenvuorossamme! Ja jaa meille omat ajatuksesi asiakaspalvelun arjesta ja tulevaisuudesta joko puheenvuoromme jälkeisessä keskustelussa tai vaikka LinkedInissä! Olisi kiinnostava kuulla, mihin asiakaspalvelun tulevaisuuteen liittyvään kysymykseen sinun tiimisi haluaisi löytää vastauksen.

Heli Koivu ja Saara Kinnunen: ”Lampaita vai leijonia – tutkimus asiakaspalvelun johtamisen arjesta ja tulevaisuudesta” tiistaina 27.8. klo 13.25. Yhteys-asiakaspalvelutapahtumassa Helsingin Messukeskuksen Siivessä.

Mikäli et pääse paikalle, voit tutustua tutkimuksesta tehtyyn koosteraporttiin tämän blogikirjoituksen lopussa olevan latauslinkin kautta tai kutsua meidän kertomaan tuloksista laittamalla sähköpostia osoitteeseen heli.koivu(at)informatumresearch.fi tai saara.kinnunen(at)informatumresearch.fi !